ASIANTUNTEVAA JA VARMAA SÄHKÖHUOLTOA UUDELLAMAALLA

Kysy lisätietoja!

Electroz Oy tarjoaa asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa sähköhuoltoa. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella.

 

Meiltä saat muun muassa:

  • sähköhuollot ja -asennukset

  • kunnossapito- ja korjaustyöt

  • ATK-työt

  • valokuitutyöt

  • antennityöt

  • video- ja kameravalvontatyöt

  • savunpoistojärjestelmät.

Kaikki palvelumme toteutamme korkealaatuisia ja toimintavarmoja tuotteita käyttäen. Työskentelemme vastuullisesti ja luotettavasti.

Sujuvat sähköhuollot ja -asennukset 

Minkälaista sähköhuoltoa tai -asennusta tarvitset? Sähköhuollot ja -asennukset kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella. Näin vältyt ongelmilta ja saat sähkötyöt kerralla kuntoon. Työskentelemme aina alan standardeja ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Teemme niin pienet kuin isot ja haasteellisetkin sähköhuollot sekä -asennukset ripeästi.

Kokonaisvaltaiset kunnossapito- ja korjaustyöt 

Sähköturvallisuuden varmistamiseksi on sähkölaitteiston kunnossapidosta huolehdittava säännöllisesti. Meiltä saat aina kokonaisvaltaista palvelua. Hoidamme sähkölaitteiston kunnossapito- ja korjaustyöt huolella, aina alusta loppuun asti. Kunnossapito- ja korjaustyöt vaativat ammattilaisen kokemusta ja asiantuntijuutta, joilla varmistutaan sähkölaitteiden turvallisesta ja häiriöttömästä toiminnasta.

Viimeistellyt valokuitutyöt 

Meidän kauttamme saat myös viimeistellyt ja laadukkaat valokuitutyöt sekä sisällä että ulkona. Valokuituhitsaaminen toteutetaan kätevästi laadukkailla työvälineillä ja ammattilaisen varmalla työotteella. Valokuituhitsauksella tehdään helposti myös valokuituliitokset.

Antennityöt asiantuntemuksella

Tarvitsetko nopeampaa verkkoa tai tehokkaampaa signaalia? Älä turhaan yritä ratkaista ongelmaasi yksin. Olipa kohteesi uusi tai korjattava, voit kutsua meidät apuun. Teemme antennityöt – asennuksista korjauksiin – käden käänteessä.

Tehokkaat savunpoistojärjestelmät 

Tehokas savunpoistojärjestelmä on tärkeä osa kiinteistösi paloturvallisuutta. Se pitää esimerkiksi rappukäytävät savuttomana palotilanteessa. Savunpoistojärjestelmä vähentää huomattavasti henkilö- ja omaisuusvahinkojen määrää. Meiltä saat savunpoistojärjestelmien suunnittelun, asennuksen ja huollon tarvitsemassasi kohteessa.