SÄHKÖKORJAUKSET SANEERAUSKOHTEISIIN UUDENMAAN ALUEELLA

Ota yhteyttä!

Electroz Oy toteuttaa sähköurakointia saneerauskohteissa Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella.

 

Palveluihimme kuuluu:

  • sähköremontit putkisaneerauksen yhteydessä

  • keittiön ja pesuhuoneen sähköpisteiden siirrot.

Teemme työt joko kokonaisurakointia tai veloitamme toimeksiantomme tuntiperusteisesti käytetyn ajan mukaan, mikäli asiakas niin haluaa. Työskentelemme aina vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

Nopeat sähkökorjaukset

Nopeus on valttia sähkökorjauksissa ja -huolloissa. Pienikin sähkövika voi aiheuttaa isoja vaurioita. Meiltä saat ripeää ja luotettavaa palvelua, kun tarvitset korjaustöitä sähköjärjestelmille tai -laitteille.

 

Tiesithän, että oikein tehty ja tarpeeksi usein toteutettu sähköhuolto pidentää laitteiden ja järjestelmien käyttöikää? Kun huollat sähkölaitteet ja -järjestelmät säännöllisesti, pidät huolen myös sähköturvallisuudestasi. Kutsu ammattilainen aina apuun, kun tarvitset sähkökorjauksille luotettavaa tekijää.

Sähköremontit putkisaneerauksen yhteydessä

Putkisaneerauksen yhteydessä on kätevää tehdä myös muut tarvittavat remontit. Putkisaneerauksen yhteydessä ammattitaidolla tehty sähköremontti myös kasvattaa merkittävästi kiinteistösi arvoa. Se on siis kannattava sijoitus.

 

Sähköremontti alkaa aina tarkalla suunnittelulla ja esimerkiksi dokumentoituihin kuntotarkastuksiin perehtymisellä. Myös erilaiset sähköturvallisuusmääräykset on otettava huomioon, sillä ne määräävät pitkälti sen, mitä sähköremontin aikana voidaan tehdä.

Keittiön ja pesuhuoneen sähköpisteiden siirrot 

Kun remontoit keittiötä tai pesuhuonetta, sähköpisteiden siirto tai lisääminen tulee usein ajankohtaiseksi. Keittiöremontin yhteydessä voi myös joutua lisäämään nykymääräysten vaatimia vikavirtasulakkeita sähkökaappiin. 

 

Pistorasioiden sijoittelu on tärkeä osa toimivaa valaistusta, oli remontin kohteena sitten keittiö tai pesuhuone. Me hoidamme sähköpisteiden siirrot ja lisäämiset vaivattomasti. Työmme jälki on huoliteltua ja tyylikästä. Voit taatusti luottaa ammattitaitoomme ja tyylitajuumme. 

 

Annamme mielellämme lisätietoja sähkökorjauksien teosta. Palvelemme sinua Vantaalta käsin koko Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä!