VASTUULLISTA SÄHKÖURAKOINTIA KOKO UUDENMAAN ALUEELLE

Kysy lisätietoja!

Electroz Oy tarjoaa vastuulliset ja asiakaslähtöiset sähköurakoinnin palvelut Vantaalta käsin koko Uudenmaan alueella. Teemme sähköurakointia niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Teemme niin mittauspöytäkirjatyöt kuin asennuksetkin. Teemme työt kokonaisurakointina tai veloitamme toimeksiantomme tuntiperusteisesti käytetyn ajan mukaan, mikäli asiakas niin haluaa.

Uudisrakennusten sähköurakoinnit suunnittelusta toteutukseen

Meiltä saat uudisrakennuksesi asiantuntevan ja luotettavan sähkösuunnittelun ja -toteutuksen. Olemme työskennelleet alalla jo pitkän aikaa, joten meillä on ammattitaito ja työkokemuksen tuoma tietotaito toteuttaa uudisrakennuksesi sähköurakointi joustavasti, varmasti ja osaavasti. Toimivat ja kustannustehokkaat sähkötekniset ratkaisut ovat erikoisosaamistamme. Kerro meille uudisrakennuksestasi, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen sähköurakoinnista.

Soita tai lähetä viesti

Meiltä hoituvat haasteellisemmatkin sähköurakoinnit

Olemme apunasi rakentamisen kaikissa vaiheissa. Tekninen taituruutemme ja vankka projektiosaamisemme takaavat onnistuneen lopputuloksen kaikissa urakoinneissa. Annamme asiantuntijuutemme käyttöösi sähköurakoinnin kaikissa työvaiheissa.

 

Palvelemme osaavasti ja kustannustehokkaasti niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Meidän puoleemme voivat luottavaisin mielin kääntyä niin rakennusliikkeet, taloyhtiöt kuin kiinteistöalan ammattilaisetkin. Meillä on valmius ottaa vastaan myös uudenlaisia kohteita. Työskentelemme aina ripeästi ja uusia haasteita pelkäämättä. Meidän kanssamme yhteistyö sujuu saumattomasti ja meillä onkin tapana viestiä asiakkaallemme säännöllisesti työn etenemisestä.

Työturvallisuussuunnitelmat ja riskien arviointi 

Työskentelymme etenee aina suunnitelmallisesti ja varmasti. Teemme tarkat työturvallisuussuunnitelmat ja riskien arvioinnin. Noudatamme asetettuja säädöksiä tarkkaan ja hoidamme tarvittavat dokumentoinnit asiantuntevasti. Pidämme aina huolen siitä, että sähkötyöt etenevät aikataulussa ja sovitun budjetin mukaan. 

 

Palvelemme sinua mielellämme kaikissa sähköurakointiin liittyvissä asioissa. Työskentelemme Vantaalta käsin koko Uudenmaan alueella.